Show your app!

Geen papieren reisgids bij ons maar wel een digitale gids in de vorm van een app, eenvoudig in gebruik en altijd op zak! We zetten hieronder even alle mogelijkheden en voordelen op een rijtje. 

Voordelen op vertoon van de app

Geen lidkaart op zak en toch voordelen! Zet de app op je smartphone en toon je app bij het toekomen in de accommodatie van je keuze en ontvang één van deze voordelen : een welkomstdrink, 5% korting of 10% korting . Bij elk partnerhotel vind je het voordeel dat zij hanteren en de voorwaarden. (bv. 10% korting bij min. 3 overnachtingen).

OPGELET : voor groepen kunnen er andere voorwaarden gelden.

Gemakkelijke en snelle toegang

Geen login of download via bv. Google Playstore. Het is wel mogelijk om de app vast te pinnen op de smartphone, dan werkt de applicatie sneller. 

Op elk apparaat

De app is niet alleen geschikt voor smartphone maar werkt eveneens op desktop, laptop en tablet. Wil je toch liever een gedrukte versie, ook dat kan in PDF formaat!

Delen met je vrienden

Je kan de app op verschillende manieren delen met je vrienden, geen gedoe met copy/pasten.  

Geen internet?

Ook offline werkt de gids!!  Het heet Progressive Web App technologie, of kortweg PWA. Het ziet eruit en functioneert als een native app, met offline toegang.

Powered by QR

Je kan de gids eveneens bekijken aan de hand van een QR code via een scan op je smartphone. 

Insider tips

Onze partnerhotels delen graag geheime plekjes waar zij graag vertoeven gaande van een lokaal restaurantje, een toffe bar, een route, plekjes die niet in toeristische gidsen staan… 

Quickscann van de app! Klik hier.

soon available….

Quickscann van de app en nieuwsbrief ontvangen! Klik hier. 

soon available….