Select Page

Logies waar motorrijders zich thuis voelen!

R

Gemoedelijke sfeer

R

Comfortabele bedden

R

Veilige stalplaats voor de motor

R

Tips voor mooie uitstapjes

Foto : Le Grand Hard, Utah Beach, Normandië

De motorvriendelijke logies op deze website kenmerken zich door de ligging, uitstraling en gastvrijheid van de aanbieder. Een motorvriendelijk logies biedt verzorgde kamers met comfortabele bedden en de mogelijkheid om  te tafelen ter plaatse of in de buurt zodat je ‘s avonds niet meer op de motor hoeft te stappen.  Een gezellige sfeer is er verzekerd!

De minimum motorvriendelijke service bestaat uit een garage of overdekte stalplaats en tips voor mooie uitstapjes.

Of het nu gaat om een charmant logeeradres, een camping midden in het groen, een groepsaccommodatie, een 100% motorhotel, een party place… you name it!

Bij MobikeHotel vindt iedereen zijn gading! 

Logies in de kijker!

AT : LECHTAL – TIROL

Schönauerhof

33 comfort kamers en alles voor de motorrijder! Alles maar dan ook alles is er aanwezig om je een onvergetelijke motorvakantie te bezorgen. Wij begeleiden u graag op de tochten, laten u de mooiste plekjes en beste rustplaatsen zien, adviseren u over rijtechniek en veiligheid en helpen waar mogelijk. 

FR : OPAALKUST

BW Hotel Hermitage

ligt in het hart van de middeleeuwse vestingstad Montreuil-sur-Mer in een historisch gebouw dat onder Napoleon III gebouwd werd en telt 57 kamers, 2 privé garages, een gezellige bar en een heerlijke keuken. Hoge krijtrotsen, gezellige badplaatsen, brede stranden, prachtige natuur, verse vis, leuke routes om te cruisen…

DE : ZWARTE WOUD

Enz Residenz

Ons hotel biedt 24 grote gerenoveerde kamers, bijna alle met balkon. De Biergarten bestaat uit een ruim terras, een grote Grillhut en een klein zwembad. Wij, Andre en Barbra, zijn beide motorrijders en kunnen u uitgebreid adviseren over de mooiste routes.

De voordelen van rechtstreeks boeken !

R

De beste prijzen en voorwaarden

R

Direct en persoonlijk contact

R

Heel veel insider tips

R

Eenvoudig en vrijblijvend info aanvragen via MobikeHotel

Motorvriendelijk en meer, ontdek alle thema’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regio in de kijker

Normandië : wereldgeschiedenis op Franse bodem

Normandië bezoeken is kennismaken met streekproducten als camembert, cider en calvados, overrompeld worden door cultuurmonumenten en oeroude stadjes, in de sporen lopen van de geallieerden bij de bevrijdingsgevechten in 1944. We bezoeken op deze prachtige reis heel wat plaatsen die met deze gebeurtenissen in verband staan: Omaha Beach, Utah Beach, Pointe du Hoc en Sainte-Mère-Église. Ook andere bezienswaardigheden zoals Bayeux en Rouen zijn een bezoekje waard.

Niet te missen bikerdeals!

Maak kans op een bon van € 50.00!

bonuskaart

We willen groeien – maar wel duurzaam. Daarom zoeken we partners binnen Europa uit regio’s waar we nog niet te veel vertegenwoordigd zijn. Heb jij een aanbeveling voor een nieuw hotel dat bij onze groep zou kunnen passen?

Als we op basis van jouw aanbeveling een nieuwe samenwerkingspartner vinden, ontvang je een voucher ter waarde van € 50.00*  voor een verblijf in één van onze MobikeHotels!

Maandelijks tips & advies ontvangen? 

Volg ons op Facebook!

FAQ

Hoe kan ik boeken bij de logies van mijn keuze?

Elk motorvriendelijk logies beschikt  over een eigen pagina op deze website. 
Op deze persoonlijke pagina heb je naast de gebruikerlijke manieren (telefoon, email) verschillende mogelijkheden :

 

  • VRIJBLIJVEND INFO AANVRAGEN : via deze link kan je informatie opvragen over prijzen, beschikbaarheid enz… (groepen kunnen eveneens een prijsofferte opvragen via deze weg)
  • BESCHIKBAARHEID BEKIJKEN EN DIRECT BOEKEN  : via het reservatiesysteem van de uitbater kan je de beschikbaarheid bekijken en/of direct boeken (enkel wanneer de uitbater hierover beschikt verschijnt dit op zijn persoonlijke pagina)
Hoe zit het met de prijzen op deze website?

Alle prijzen en info werden door de uitbater meegedeeld. De prijzen zijn ‘vanaf’ tarieven, dat betekent dat deze kunnen verschillen op basis van kamerkeuze, beschikbaarheid, tijdstip, promoties enz…

Ik wil direct antwoord op mijn reservatie aanvraag!

Je kan ook rechtstreeks boeken in het reservatiesysteem van de uitbater, indien deze hier over beschikt vind je dat terug op zijn persoonlijke pagina op deze website.  Indien dit niet beschikbaar is raden we je aan telefonisch contact op nemen, zo heb je zeker tijdig antwoord.

Door omstandigheden moet ik annuleren, wat nu?

Elk etablissement heeft zijn eigen voorwaarden en dus ook zijn eigen annulatievoorwaarden. Deze worden meestal vermeld in de mail die je ontvangt, op de website van het etablissement of in het reseratiesysteem.