Select Page

Wie zijn we, wat doen we….

Hoe het allemaal begon…

2002. Ik plan een motortrip, een lus,  van 3 weken door Frankrijk met een vriendin (de ene al wat meer bepakt dan de andere, ik rechts met een Suzuki SV 600, een banaan onder mijn motovest en tanktas met kaarten en een post-it met gemeentes die we zouden doorkruisen-de gps dus 😉 ). Plannen maken bestond uit het openslaan van grote landkaarten, een papieren roadbook maken dat meestal gewoon bestond uit verschillende post-its op de tanktas met de gemeentes op die we zouden doorkruisen. Gewapend met een Nokia en de Gîte de France zouden we logeeradressen vinden. Al gauw bleek het niet altijd zo simpel om een veilige stalplaats voor de motor te vinden, vaak werd er aan de telefoon bevestigd maar de realiteit was anders.  

Tijdens de vele kilometers vroeg ik me af of er geen info beschikbaar was van logies waar de motor ook veilig kon staan. Bij thuiskomst bleek dat de info zeer magertjes was op het internet, dat toen nog in zijn kinderschoenen stond. MobikeHotel werd in het leven geroepen! Ondertussen vele jaren later zijn er oneindig veel informatiebronnen beschikbaar, ook de uitbaters hebben begrepen dat we tot de doelgroep ‘fijne gasten’ behoren.

 

Een veilige stalplaats voor de motor, nog steeds prioriteit…

Toch blijft het voor vele motorrijders belangrijk dat het etablissement in kwestie over een afgesloten overdekte parking of garage beschikt. Onze partner-logies garanderen dan ook dat de motor veilig staat.

Waarom boeken via MobikeHotel…

Reserveren via MobikeHotel betekent dat je rechtstreeks boekt zonder dat er een boekingscommissie in rekening gebracht aan de partner-logies. Concreet betekent dit dat je van de beste voorwaarden geniet! 

Waarom lid worden van MobikeHotel…

Als onderdeel van loyaliteit stemmen de partner-logies ermee in om bepaalde privileges aan te bieden aan MobikeHotel-leden (korting op de kamer of een ontbijt, een upgrade, een drankje, gegarandeerde beste prijzen, enz.) aan klanten die hebben geboekt via MobikeHotel.

 

Ons contacteren....